ŁUKASIEWICZ Research Network -  Institutul pentru tehnologii durabile (coordonator de proiect)

Institutul este axat în special pe realizarea cercetărilor de bază, aplicate, experimentale și de implementare în 11 domenii tematice principale, inclusiv cercetarea sistemelor, inovarea și transferul de cunoștințe, inginerie, educație și formare profesională, mecatronică, prototipuri și producție experimentală, sisteme de control, tehnologii informaționale , tehnologii de mediu, tehnologii textile și tribologie. Institutul are propria sa editură care oferă servicii de editare, publicare și tipărire.

http://www.itee.lukasiewicz.gov.pl

 


 

Universitatea din Malta

Universitatea de Malta își are originile odată cu fondarea Collegium Melitense de către iezuiți în 1592. Colegiul a fost ridicat la statutul de universitate în 1769. Universitatea are peste 10.000 de studenți, inclusiv peste 750 de studenți străini din aproape 80 de țări diferite, oferă cursuri cu normă întreagă sau part-time și diplome. Institutul Edward de Bono pentru Proiectarea și Dezvoltarea Gândirii a fost înființat la Universitatea din Malta în colaborare cu profesorul Edward de Bono în 1992. De-a lungul anilor, Institutul și-a extins și diversificat activitățile și oferă o gamă largă de cursuri și evenimente destinate studenților universitari și publicului larg. Acestea includ un program de masterat, o diplomă în creativitate, inovație și antreprenoriat și un program de doctorat de cercetare. Domeniile cheie pe care Institutul se concentrează sunt creativitatea (generarea de idei), managementul inovării, spiritul antreprenorial și predicții.

um.edu.mt/create

 


 

Institutul pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului

TInstitutul pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului este o organizație de cercetare înființată în 2005, axată pe promovarea antreprenoriatului pentru toată lumea. Activitatea principală a organizației este punerea în aplicare a proiectelor în cadrul unora dintre cele mai influente și dezvoltatoare programe europene precum HORIZON 2020 și ERASMUS +.

https://ied.eu/

 


 

 

Factor Social

Factor Social (FS) este un IMM dinamic specializat în utilizarea Psihologiei ca soluție în diferite probleme și contexte. Fondată în 2004, FS încrucișează datele din educație, inginerie și științe fizice cu cunoștințe psihologice și științe sociale pentru a dezvolta și implementa soluții durabile. Am intervenit în seturi foarte diferite, de la simpla evaluare a sistemelor până la probleme societale complexe la scară globală. Compania are experiență de lucru în mai multe sectoare, pe tot globul, inclusiv în coordonarea proiectelor finanțate de Uniunea Europeană. Fiind o companie certificată în domeniul formării, FS are experiență în managementul, crearea și implementarea formării. Echipa FS are experiență în crearea și predarea de antreprenoriat și traininguri de angajare.

www.factorsocial.pt

 


  

Universitatea "Dunărea de Jos" - Galați

Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați (UDJG) este o instituție de învățământ superior, cea mai importantă din Regiunea de Sud-Est a țării. UDJG oferă programe de studiu de la licență până la doctorat în inginerie, economie și științe sociale prin cincisprezece facultăți care asigură o gamă largă de programe de licență și masterat pentru peste 15.000 de studenți. Activitățile de cercetare și dezvoltare sunt fundamentale la UDJG, iar un număr mare de parteneriate au făcut posibilă participarea Universității la multe proiecte naționale și internaționale de cercetare și dezvoltare. Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați va participa la proiectul curent prin Departamentul de Informatică al Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică. Principalele direcții ale programelor de cercetare și dezvoltare din acest departament sunt învățarea folosind tehnologia (TEL), inteligența artificială și creativitatea colaborativă.

www.ugal.ro

 


 

Training 2000

TRAINING 2000 este o organizație de formare a adulților, fondată în 1992. Organizația are experiență în educație și formare profesională și în cercetarea și dezvoltarea de noi metodologii de formare. TRAINING 2000 s-a ocupat cu cercetarea și dezvoltarea de materiale de instruire inovatoare în domeniile de formare a formatorilor, integrarea migranților, riscuri culturale la locul de muncă și conștientizare culturală, formarea TINERETULUI și a persoanelor în vârstă, ucenicie pentru tineri, învățare bazată pe muncă în companii și validarea competențele adulților.

www.training2000.it

 

 

 

 


 

 

University of Applied Sciences of Southern Switzerland, SUPSI – Department of Economics, Health and Social Sciences, DEASS (Associated Partner)

DEASS este Departamentul de economie, sănătate și științe sociale al Universității de științe aplicate din Elveția de Sud - SUPSI. Integrarea a trei sectoare (economia afacerilor, socială și asistență medicală) sub un singur acoperiș a permis Departamentului să își stabilească obiectivul de a aborda mai eficient problemele complexe ale lumii de astăzi, implementând o serie de competențe care variază în ceea ce privește domeniul de studiu, dar care au avut istoric. a manifestat o tendință naturală spre integrare.

Departamentul urmărește, de asemenea, să își execute cele trei mandate (învățământ universitar de nivel I și II, educație continuă și cercetare) pentru a oferi o contribuție specifică la interpretarea problemelor de sănătate, economice și sociale din Elveția, concentrându-se în special pe provocările și nevoile cetățenilor, întreprinderilor, organizațiilor și instituțiilor publice din teritoriu.

Departamentul are o rețea puternică de contacte atât la nivel național, cât și internațional. Capacitatea de discuție constructivă cu toți interlocutorii îi permite să înțeleagă și să interpreteze nevoile educaționale și transformările în curs în contextul economic și social de referință.

DEASS este în prezent cel mai mare departament SUPSI în ceea ce privește numărul de studenți înscriși la programele de licență, master și educație continuă.

 

De fapt, SUPSI-DEASS are circa 70 de proiecte de cercetare active (la CH, mandate, UE și internațional) iar principalele axe strategice de interes și parteneriat de proiecte sunt dezvoltate pe: cetățenie, studii de dezvoltare urbană și transformare a muncii; inovații didactice în formarea profesională și profiluri și competențe profesionale sectoriale.

www.supsi.ch